Кошница 0

Остават само 2 дни до края на панаира, но пък най-интересните

Не остана време до края на Софийския международен панаир на книгата. Не пропускайте шанса да се възползвате от намаленията, предлагани от повече от 130 издатели. Петият ден от изложението се очертава да бъде интересен и това личи и от културната програма. Ето и част от акцентите:

от 11 до 15 ч. Френски институт - Уъркшоп „Как се създават комикси” щанд на „Френски институт" N.18

от 11 до 12 ч. Сервантес - Новите технологии в преподаването на испански език. Представяне на AVE (Виртуална класна стая): специално разработено от Институт Сервантес виртуално пространство за изучаване на испански език по интернет, включващо курсове за деца и възрастни, както и специализирани курсове за подготовка за изпитите DELE (Диплома по испански като чужд език). Библиотека „Серхио Питол” – най-съвременната библиотека за испански език и испаноезична култура в България.
Полуетаж „Изток", НДК

от 13 до 14 ч. Дамян Яков и Сиела представят две книги на ИВО АНДРИЧ: „За любовта и жените" и „Разкази за особняците и малките хора". И двете книги съдържат непубликувани до сега на български език произведения на нобеловия лауреат. Денят на представянето на двете книги е избран неслучайно - на тази дата се навършват 50 години от връчването на Нобеловата награда за литература на Иво Андрич
Полуетаж „Изток", НДК

от 14.00 до15.00 ч. "Аз чета" - За първи път ще бъде представено изследването на сайта за книги и четене „Аз чета” в детските отдели на всички 27 Регионални библиотеки в България.
Проектът е част от мащабно изследване на регионалните библиотеки в страната, което цели открояване на реалните проблеми на институциите и повдигане на активна и ефективна дискусия за тяхното разрешаване.
Полуетаж „Изток", НДК

Пълната програма за деня можете да намерите тук.

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.