Кошница 0

Английското издание на “1Q84” на Харуки Мураками вече е в Книгомания

Харуки Мураками може да бъде определен като световен феномен. За него казват още, че е като магьосник, който те предупреждава, че ще направи фокус, но въпреки това ти все още вярваш, че той притежава някакви свръхестествени сили.

Когато двете части от “1Q84” бяха публикувани в Япония, само през първия месец бяха изкупени милиони копия.
Сега читателите и в България ще бъдат пленени от историите на Аомаме и Тeнго. Английското издание на книгата може да бъде намерено в книжарници "Книгомания" на цена 44 лв.

 Историята ще ви отведе назад в миналото. Годината е 1984, но не за дълго. Аомаме следва въздействащите предположения на таксиметров шофьор и започва да забелява различни алогични факти от заобикалящия ни свят. Така тя открива съществуването на паралелен свят, който нарича “1Q84”  (Q – е символ на въпросителната или question mark на англ. ез.). Паралелно с това учител по математика и начинаещ писател на име Танго получава интересно предложение – да пренапише тайнствена история отпреди 17 години за финалния кръг на литературно състезание за млади писатели.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.