Кошница 0

Търсете книгите на Книгомания на Месомания

МЕСОМАНИЯ тази година се провежда от 09 до 12 ноември 2011 г. в Интер Експо Център – София. Сред изложителите са български и чуждестранни елитни компании, които ще представят както иновациите в бранша, така и вече утвърдени продукти, марки и технологии. Посетителите, професионалисти и експерти от бранша, ще имат възможността да активизират търговските отношения с настоящи партньори, да установят контакти с нови клиенти да получат информация за развитието на бранша, да участват в семинари и др.
МЕСОМАНИЯ ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и  ИНТЕРФУД И ДРИНК.

Книгомания е сред партьорите на изложението. Така че ако сте сред любителете на храната и напитките, които ще посетят изложението, не пропускайте и специализирания книжен щанд. Там ще намерите някои от най-новите кулинарни издания. Те биха били интересни както на любителите на месните ястия, на тези на сладкишите и на почитателите на виното. 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.