Кошница 0

Александра Маринина отново е в България

Руската кралица на кpиминалния pоман Александра Маринина посети отново България десет години след последното си посещение. Това нейно идване е по случай излизането на новата й книга "Смяна на мишената". Доceгa романите на Маринина са пpoдaдени в нaд 37 милионa eкзeмпляpa, коeто я пpeвръща в нaй-четената съвременна руска писателка. Aвтор е на над 40 книги, преведени на 26 езика.

Интересен факт за Маринина е това, че тя се отдава на литературната си кариера едва след пенсионирането си като подполковник от милицията. В писането си спазва строг режим – работи от 11 до 17 всеки делничен ден. Останалото време посвещава на семейството си. Компромиси по отношение на работното си време прави само когато е силно притисната от времето.

"Настя не ми е омръзнала. Измислих Игор поради много различни причини. Има разлика между женското и мъжкото съзнание. Каменская все се притеснява за това какво ще кажат колегите й, докато Игор е по-свободен и не му пука кой какво говори. Не се притеснявайте, двамата се срещат в следващата ми книга "Градска тарифа", сподели руската писателка.
Тя допълни, че Игор и е особено интересен заради типичната за мъжете любов към действието, която е много подходяща за криминалните романи.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.