Кошница 0

STEVE JOBS: The Exclusive Biography - официалната биография на Стив Джобс с 16% отстъпка

Искате ли да научите нещо повече за невероятната личност на Стив Джобс – човека, които е успял да изведе Apple от един малък гараж до една от най-големите компании в момента? Сега имате възможност да се докоснете до човека, наричан от мнозина “гуру” заради напредничевото му мислене. Подобно определение безспорно е заслужено, тъй като още преди 30 години в главата на Джобс вече са се били зародили идеите за iPad и MacBook, но технологията все още не е била достатъчно напреднала, за да ги превърне в реалност.

За първи път в STEVE JOBS: The Exclusive Biography ще получите наистина задълбочен поглед над живота на Стив Джобс. Тази книга може да претендира за най-голяма истинност на портрета на господаря на Силиконовата долина, тъй като се базира на интервюта със самия него, със семейството му, с близките му колеги от Apple и с неговите конкуренти.

До 5 ноеври Книгомания ви дава възможност да направите предварителна поръчка на официалната му биография и да я получите с 16% отстъпка или 49 лв. вместо 58. Бъдете сред първите, сдобили се с официалната биографията на първия в света на компютърните технологии.

Поръчай сега

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.