Кошница 0

Inheritance на Кристофър Паолини вече е в Книгомания

Когато Кристофър Паолини започна своята поредица  Inheritance, той беше само на 15 години. А в последните 13 години доста неща се промениха.

Преди всичко Eragon, първата книга от поредицата, се превърна в световен бестселър. Подобна участ сполетя и следващите две части Eldest и Brisingr. Вече излезе от печат и четвъртата книга от поредицата - Inheritance. Едва ли някой се съмнява в бъдещия й успех.


Третата част трябваше да бъде последна, но Кристофър Паолини не могъл да вмести всичко, което искал да опише.
В четвъртата част бунтът на хората и ургалите срещу крал Гилбаторикс продължава.

Дългите месеци на тренировки и борби са донесли победи и надежда, но са донесли и загуба, разбиваща сърцето. И все пак най-сериозната битка тепърва предстои - тази с злия крал Гилбаторикс, в която те са слъжни да успеят да му се противопоставят. А ако Ерагон и Сапфира не са в състояние да го направят, никой друг няма да може.  А и те няма да имат втори шанс.

Ако сте сред феновете на Паолини, които вече очакват книгата, ви предлагаме да си я поръчате на сайта на Книгомания до 14 ноември и да я получите с 20% отстъпка (или за 23.92 лв. вместо 29,90 лв.).
А най-запалените фенове на сагата, могат да се включат и в играта във Facebook - http://www.facebook.com/#!/inheritance.game.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.