Кошница 0

Идеи за нови пътешествия

След големия успех на първото издание вече излезе от печат и второто подобрено издание на “501 града, които трябва да посетите”. Албумът се е доказал като незаменим източник на идеи и полезни съвети за всички любители на пътешествията. Ако сте любопитни да опознаете най-големите градове по света, този богато илюстрован справочник ще ви даде цялата необходима информация. Ако пък предпочитате атмосферата на малките китни градчета, също ще останете доволни.


Макар и летният сезон да е към своя край, нищо не ви пречи да започнете да планирате следващото си пътешествие. Можете да посетите Машхад, например. Смята се, че е най-добре да разгледате този град през септември или октомври. Там може да видите една от най-големите библиотеки в Близкия изток – “Астан-е Кудс Разави”, и гробница, смятана за второто по значимост свещенно място в света за мюсюлманите след Мека. Градът предлага богата колекция от културни ценности, картини и ръкописи.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.