Кошница 0

Книгомания и Горичка в подкрепа на отговорното хранене

Книгомания подкрепи Форум Храна, организиран Горичка.бг, който събра на едно място хора, които водят със себе си промяна в системата на хранене. На сцената и във фойето на  Модерен театър на 27 ноември се срещнаха експерти от различни области и хора, които искат хараната им освен вкусна, да бъде и здравословна и да бъде произведена и приготвена по начин, който не вреди на околната среда.

Виргиния Захариева, д-р Георги Гайдурков, Яна Петкова, Сава Чанков, Ивелина Иванова, Юрий Ковачев, Димитър Стоянов, Патрисия Кутюр-Гюрковска, Антони Георгиев и Джун Йошида представиха в презентациите си храната от различни гледни точки - храната като терапия, като лекарство, като дълг и култура, храната като удоволствие, храната като стока.

За книжния щанд Книгомания предостави някои от най-популярните кулинарни книги, сред които се отличаваха тези на Джейми Оливър с неговия призив за здравословно и отговорно хранене и образование по въпросите на храненето.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.