Кошница 0

Най-новият филм на Джордж Клуни е номиниран в 5 категории за Златен глобус


Най-новият филм с участието на Джордж Клуни ("Descendants") получи 5 номинации за Златен глобус: за най-добра драма, най-добър режисьор, най-добър драматичен актьор, най-добра поддържаща женска роля и най-добър сценарий.
Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 15 януари.

Филмът се базира на едноименната книгата на Кауи Харт Хемингс, която критиката единодушно определя като "грабваща и забавна". Книгата разказва историята на семейство Кинг. Неговите членове имат достатъчно проблеми за решаване и преди трагичен инцидент, при който Джени (майката в семейството) е прикована към апарат за изкуствено дишане. Семейството решава да се събере, за да се сбогува за последно с Джени, но така открива и че са пропуснали да уведомят един от приближените на Джени - нейния любовник. Това разкритие отправя семейството на пътешествие, изпълнено с чувство за хумор и истини, които ще накарат всеки да порасне.

Ако искате да научите нещо повече за историята, в края на януари ще можете да намерите книгата в Книгомания. Най-нетърпеливите могат да видят трейлъра на филма тук.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.