Кошница 0

Книга пета от "Песен за огън и лед"

 

 

Само броени часове делят феновете на фентъзи жанра от световната премиера на чаканата в продължение на шест дълги години пета книга от култовата поредица "Песен за огън и лед" на Джордж Мартин - "A Dance with Dragons".  След излизането на "Вихър от мечове" през 2000 г. Мартин обяви, че следващата книга вероятно ще е озаглавена "Танц с дракони" и действието в нея ще се развива 5 години след края на последната. В процеса на работа обаче авторът се вижда принуден да спре да пише и да започне всичко отначало в нова книга, която да запълни празнината във времето. Но Мартин  осъзнава, че четвъртата част от поредицата започва да става прекалено дълга, и решава да издаде всичко написано до момента. Така през 2005 г. излиза "Пир за врани". Цели пет години феновете очакват петата книга.

И я дочакаха.

"A Dance with Dragons" ще бъде в книжарници Книгомания и при нашите партньори от 12 юли за всички, които са нетърпеливи да се срещнат с поредната доза от епичната творба на американеца.

обратно към всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.