Кошница

Мамник

На склад
ISBN
9786197313581
25,00 лв.

В трънското село Вракола се случват необикновени неща - няколко човека са убити по невиждан начин, други се събуждат с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло.

Настаненият в старчески дом Емил, заедно с граничния полицай Божана Горнева, започва да разследва странните случаи и се натъква на потулени от миналото загадки и на оживяло от българския фолклор чудовище. В битката със злото ще им помага и един възкръснал мъртвец, който има несвършена работа на този свят...

Повече информация
Автор Васил Попов
Страници 670
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 2.11.2022 г.
Издателство Ерове
ID на книга 615640
ISBN 9786197313581
Категории Книги на български език
Бестселъри
Нови книги
Бестселъри от български автори
Книги бестселъри 2023
Съвременна българска литература
Бестселърите тази седмица

Васил Попов е автор на разкази и романи, базирани на български митове и легенди. През годините творбите му са отличавани в редица литературни конкурси, като Таласъмия на клуб Уибробия, литературния конкурс на списание ShadowDance и конкурса на Сборище на трубадури на името на Агоп Мелконян. Дебютната му книга е сборникът Вълчи разкази. Мамник е победител в Storytel Studio - първия по рода си конкурс в България за оригинален аудиосериал.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мамник
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.