Кошница

Летни хитове

Няма наличност
ISBN
9786191867356
"Петя Хайнрих - един от най-смелите и най-малко самоизтъкващите се поетически гласове, които познавам", Катерина Стойкова
Повече информация
Автор Петя Хайнрих
Страници 104
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 26.08.2022 г.
Издателство Жанет 45
ID на книга 615230
ISBN 9786191867356
Категории Поезия
Книги на български език

"За Петя Хайнрих мисля с радост и доверие. С чисто доверие. Доверие в автентичността, но и в ерудицията на нейната толкова енергична, толкова ярка поезия. Завидно последователна, а същевременно свежа и сангвинична, богата на геокултурни отпратки и на сетивни внушения."

Екатерина Григорова

"Винаги съм търсил изход от Поезията! Към друга Поезия, разбира се. Мечтал съм да се добера до наръчник на електрически автомобил и да го препиша, като думата Автомобил разменя с Любов. Представяте ли си? Така Любовта ще има пробег, ще има обороти, обем на батерията и двигателя, трайност... Ех, това направи преди мен госпожа Петя Хайнрих в тези свои и наши Летни хитове, които създаде за нас."

Тома Марков

Петя Хайнрих, родена през 1973 година в град София е поет, преводач от немски и литературен редактор, създател и двигател на литературните списания Но поезия и Текстил (LST). Автор на книги с поезия, фрагменти и пътни бележки.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Летни хитове
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.