Кошница

Какво те чака през първата година на детето. (Арлийн Айзенберг, Хайди Мъркоф, Санди Хатауей), “Емас“

На склад
ISBN
9789543570058
23,00 лв.
Книгата включва хранителен режим за периода преди бременността, по време на бременността и на кърменето. Плюс възхитителни рецепти за безмесни, протеиновонаситени ордьоври, безалкохолни коктейли, натурално подсладени кейкове и примамливи десерти.
Повече информация
Автор Арлийн Айзенберг, Хайди Мъркоф, Санди Хатауей
Страници 312
Език български
Година 2006
Дата на получаване 7.12.2009 г.
Издателство Емас
ID на книга 60764
ISBN 9789543570058
Категории

Всичко, което ви е необходимо да знаете за храненето – за вас и за вашето бъдещо бебе. *

Описание на най-добрия хранителен режим, предписания как да се поддържа подходящо тегло, препоръки с какво да се храните на работното място, какво да поръчвате в ресторант, как да си изградите здравословни хранителни навици. *

Съдържа 100 специално създадени рецепти.

ЯСНИ ОТГОВОРИ НА СТОТИЦИ ВЪПРОСИ: * Как хранителният режим влияе на сутрешното гадене, на настроението, на мускулните крампи. * Как да разпознаем коя храна е вредна и коя – не. * Защо липсата на подходящи хранителни съставки често причинява спонтанен аборт. * Дали страда бебето, ако не пиете мляко.

Шансът да имате лека бременност и да родите без проблеми здраво бебе нараства невероятно, ако се придържате към разумен хранителен режим. Авторките дават девет основни принципа на най-добрия хранителен режим. Той е съобразен с последните данни за калориите, лекарствата, хранителните добавки, ролята на целулозата, витамините и всичко друго. Книгата включва хранителен режим за периода преди бременността, по време на бременността и на кърменето. Плюс възхитителни рецепти за безмесни, протеиновонаситени ордьоври, безалкохолни коктейли, натурално подсладени кейкове и примамливи десерти.

Авторките на серията ,,Какво те чака” написаха още една книга, която акушерите ще уважават, а бременните ще обичат... Тази книга е не само медицински точна, но всичко в нея е лесно за изпълнение. – Д-р Ричард Обри
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Какво те чака през първата година на детето. (Арлийн Айзенберг, Хайди Мъркоф, Санди Хатауей), “Емас“
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.