Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8. (Христо Стоичков) “Книгомания“

Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8. (Христо Стоичков) “Книгомания“

страници: 192
корица: мека
език: български
година: 2017
издателство: Книгомания
Код на книгата: 83640
ISBN: 9786191951475

Напишете коментар

Наличност: В наличност

Цена: 8,88 лв.
 

Вижте откъде да купите


Описание

Това илюстровано издание дава отговор на най-важния въпрос във футбола: „Как да победим?“. То е базирано на личния опит и  капацитета на един от най-добрите играчи в световната история - Христо Стоичков. Гениалният  голмайстор, получил глобално признание като „легендарната осмица“, заради номера на фланелката си, разкрива своите 88 тайни как се печели във футбола. В семпъл стил, кратко, ясно и онагледено със занимателни илюстрации феноменалният нападател и носител на „Златната топка“ ни доверява как да стигнем до победата и как да бъдем шампиони.

Едно полезно и интересно четиво, което не е за пропускане от всеки обичащ футбола и свързан с любимата игра.

Книгата е предназначена както за начинаещи играчи, техните родители и близки, така и за утвърдени футболисти, треньори, специалисти, рефери, запалени фенове и почитатели на най-популярния спорт. Тя обаче ще се понрави и на всеки, който иска да знае как се преуспява в живота.

Най-важният и интересуващ всички въпрос във футбола е: „Как да спечелим?” Досега няма универсален отговор, а и всеки сам търси своя път към успеха, обикновено ревниво пазен в тайна от останалите.

Но! В играта има общи постановки и правила, които няма как да пренебрегнеш. През годините на богатата ми кариера съм отделял много време да изучавам, подбирам и практикувам въпросните базисни изисквания, които помагат на играчи и отбори да разкрият своя пълен потенциал и ги приближават максимално до победата.

Днес те са пред вас събрани в това илюстровано издание.

Христо Стоичков

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.