Доставка за 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

Каталог 2019


 


 

Новини

Излиза първата и единствена биография на Елтън Джон

Първата  и единствена официална автобиография на сър Елтън Джон излиза на пазара на 15 октомври! Навръх рождения си ден на 25 март изпълнителят оповести, че ще сподели „неща, които никой не знае, нито е виждал за него“ в книгата си „Me” (“Aз“). „Животът ми беше едно изключително спускане с влакче на ужасите и вече съм готов да ви разкажа моята история, с моите думи“, заяви легендарният Елтън Джон относно автобиография си, по която работи от 2016-а година насам.

Катя Воденичарова с нова книга

Заповядайте в Литературен клуб "Перото" на 14 октомври от 18:30 г., когато писателката Катя Воденичарова ще представи книгата си "Весели случки с внуци и внучки". Катя Воденичарова е родена на 13.09.1926 г. в София. Завършва Класическия отдел на Втора девическа гимназия в София и българска филология в Софийския университет. Работи 33 г. в Българското национално радио в редакциите „Детско-юношески предавания“ и „Хумор, сатира и забава“. Авторка е на детска проза, театрални пиеси, текстове на детски песни. Пише и на здравна тематика – книгите „Работата на Български червен кръст“ (1954), „Разкази за здравето“ (1964) в съавторство с Васил Стоицев.  През 1993 г., заедно с художника Теню Пиндарев сътрудничат на списание „Социална медецина“ и издават в съавторство  сборника „Случки и смешки за разни болежки“, за който получават през 2008 година наградата на Националния литературен конкурс на медицинска тема за творби на автори немедици.

Книгомания издава дневниците на Татяна Лолова

В първия ден на октомври Книгомания издаде необикновена автобиографична книга на обичаната актриса Татяна Лолова. „Дневници & делници“ е едновременно и дневник, и албум, посветен на публиката. След като обичният съпруг Светослав Светославов–Славето си тръгва от този свят в края на 2018-а, Татяна Лолова отваря старите тетрадки и изважда забравените фотографии, картички и писма, за да си спомня. „Дневници & делници“ ще бъде официално представена на 11 октомври (петък) 2019 г. в Литературен клуб „Перото“ от 18,30 ч.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.