Кошница 0

Инцидентът в Туенти-Майл. (Треванян) “Екслибрис“

На склад
ISBN
9786197115178
14,90 лв.
Забравено от всички градче. Млад, услужлив непознат, който носи със себе си ръчно изработена пушка и зашеметяваща тайна. И един луд, избягал от Териториалния затвор в Ларами, който със садистично насилие ще си проправи път през градчето в компанията на двама убийци.
Забравено от всички градче. Млад, услужлив непознат, който носи със себе си ръчно изработена пушка и зашеметяваща тайна. И един луд, избягал от Териториалния затвор в Ларами, който със садистично насилие ще си проправи път през градчето в компанията на двама убийци. Сега жителите на Туенти-Майл – богобоязливите и безбожниците, героите, блудниците, любовниците и едно момче, което нарича себе си Ринго Кид – ще се окажат под обсада по време на опустошителна планинска буря. И когато убийствата, гръмотевиците и ужасът свършат, едни ще живеят, други ще бъдат погребани, а митът за американския Запад никога повече няма да бъде същият...

Повече информация
Автор Треванян
Страници 376
Корица мека
Език български
Година 2015
Дата на получаване 20.04.2015 г.
Издателство Екслибрис
ID на книга 600468
ISBN 9786197115178
Категории
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Инцидентът в Туенти-Майл. (Треванян) “Екслибрис“
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.