Хари Потър и Прокълнатото дете, първа и втора част: Специално предварително издание на сценария. (Дж. К. Роулинг, Джон Тифани, Д

Хари Потър и Прокълнатото дете, първа и втора част: Специално предварително издание на сценария. (Дж. К. Роулинг, Джон Тифани, Д

pages: 656
cover: hard
lang: bulgarian
year: 2016
publish: Егмонт
book ID: 603493
ISBN: 9789542718710

Be the first to review this product

Availability: In stock

Price:

Regular Price: €9.95

Special Price €7.96

 

Find in stores:


Description

Осмата поредна история за магьосника Хари Потър - продължение деветнайсет години по-късно

Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици. 

Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места.

***

Базирана на оригинална нова история от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак ТорнХари Потър и Прокълнатото дете е пиеса на Джак Торн. Това е и осмата история за „момчето магьосник“ и първата, представена официално на сцена. Това специално предварително издание на сценария прави продължението на приключенията на Хари Потър, неговото семейство и приятели достъпно за читателите навсякъде веднага след световната премиера на пиесата в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г.

Театралната постановка „Хари Потър и Прокълнатото дете“ е продуцирана от Sonia Friedman Productions, Colin Callender и Harry Potter Theatrical Productions.

*На книжния пазар от 13.10.2016 г.