Чудеса от блокчета. Или как да построим суперсгради в Minecraft. (Кирстен Кърни) “Книгомания“

Чудеса от блокчета. Или как да построим суперсгради в Minecraft. (Кирстен Кърни) “Книгомания“

страници: 256
корица: мека
език: български
година: 2017
издателство: Книгомания
преводач: Теодор Арнаудов
Код на книгата: 83617
ISBN: 9786191951161

Напишете коментар

Наличност: В наличност

Цена: 18,90 лв.
 

Вижте откъде да купите


Описание

Открийте и постройте удивителни MINECRAFT чудеса

В тази книга ще откриете 34 строителни проекта, направени от най-талантливите Майнкрафт майстори в света - от пирамидите в Гиза до космическите совалки. Включени са исторически забележителности, модерна архитектура, транспортни проекти, фантастични същества и измислени чудеса. Майсторите строители предлагат ценни съвети, упътване стъпка по стъпка и техники за конструиране на сгради в различни стилове. Една приказна разходка из невероятните Майнкрафт строежи, съпътствана от полезна информация. Това ръководство ще допадне на строителите от всички нива – от новобранците до експертите.

Кирстен Кърни е журналистка, посветила се на компютърните игри почти цяло десетилетие. Започва кариерата си като изследовател и режисьор в Би Би Си. Пише ревюта, статии и рубрики за много геймърски списания и уебсайтове в Англия. Главен редактор е на изключително успешния медиен сайт: www.ready-up.net. Написала е редица задълбочени материали за различни жанрове в компютърните игри.Авторката проявява особен интерес към Minecraft. Тя е автор на Градът на блокчетата. Построените светове в MINECRFT.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.