Срещи за автограф на щанда на Книгомания по време на Панаир на книгата 2019

даНастъпи любимото време от годината – когато си мислим за ПОДАРЪЦИ! Да подариш книга за Коледа е винаги подходящо! Заповядайте на щанда на Книгомания да подберете заглавията, които ще донесат радост и удовлетворение на хората около вас! За нас е чест да ви помогнем в този избор!

На Софийския международен панаир на книгата ще се погрижим близките ви да получат красиви и стойностни издания за коледен подарък. Ще ви покажем цялото си разнообразие от луксозни книги, албуми и енциклопедии за деца и възрастни.

От 10 до 15 декември 2018 г. Книгомания ще ви посрещне веднага от входа на НДК, до статуята, на щанд № 111, от 10 до 20 ч. Входът е свободен.

Верни на МАНИЯТА ДА СИ РАЗЛИЧЕН, при нас ще намерите приказки за деца, популярен бизнес, художествена литература, биографии, занимателни книги, 3D пътешествия, научнопопулярни четива, оцветяване за възрастни, книжки със звуци и стикери, енциклопедии и луксозни албуми, книги на Mensa, както и немалко чужди издания на английски език, календари, кутии с играчки.

Харесайте страницата ни, за да научавате първи най-интересните новини за изданията на Книгомания.бг.
По-долу ви представяме дните и часовете, в които авторите на нашето издателство ще присъстват на щанда ни и можете да получите автограф, да се снимате с Шкумбата, Даниел Ненчев, Георги Тошев, Татяна Лолова, Ненчо Иличев и Мария Лалева или да им споделите впечатленията си от техните книги. Очакваме ви!

През 2021 година очаквайте новата книга на Мария Лалева - романа „Пасиансът на архангелите“.