Книгомания | Блог

Menu

Скреч-карти, Goodreads и класика в едно – нов подарък за любителите на четенето

Манията за създаване на скреч-карти извън обсега лотарията завладя и любителите на четенето. Вече ще можете да съчетаете в едно страстта да откриете неочакваното изображение и да отбелязвате стриктно в социалната мрежа Goodreads кое заглавие сте прочели. Американската компания за графичен дизайн Pop Chart Lab пуска на пазара от 12 август каталог за отмятане на  прочетените заглавия „100 най-важни книги в скреч-таблица“. Той представлява решетка от 10*10 скрити изображения на емблематични класически произведения, сред които „Повелителят на мухите“ от У. Голдинг, „Голият обяд“ от Бъроуз, „Да убиеш присмехулник“ от Харпър Ли, „451 градуса по Фаренхайт“ от Р. Бредбъри, „Параграф 22“, „1984“ и „Фермата на животните“ от Дж. Оруел, „Великият Гетсби“ от Ф. С. Фицджералд и много други.

Скреч-таблицата с размери 46*61 см е покрита със златисто фолио, върху което е изписано заглавието и автора. След като сте прочели книгата, изтривате златистия лъскав пласт и виждате оригинално изображение на някое от изданията на книгата. Идеята за насърчаване на четенето е находчива и оригинална. Скреч таблицата е и добър вариант за подарък или жест да препоръчате книги на приятели.

skretch-2

skretch-1
И
зточник: https://www.thereadingroom.com/article/scratch-off-chart-keeps-track-of-your-reads/1978?trr_article_source=post-ribbon-module

Categories:   Uncategorized, Новини, Романи

Comments

Sorry, comments are closed for this item.