Кошница 0

Астрологична прогноза 2017

Няма наличност
ISBN
9789544747596
Кои са благоприятните дати и дните с предизвикателства? Каква е темата на вашия знак и какви уроци ще усвоявате? Какво общо има Сатурн като планета на кармата с концепцията за тикун в кабала и как това ви засяга?

През 2017 Гал ни обещава едно диво пътешествие с четири ретроградни завъртания на Меркурий, ретроградна Венера и мощни затъмнения. И всичко това под съпровода на Петльовото кукуригане – призив за действие според китайския хороскоп.

Дванайсетте прогнози в книгата са плод на благословения съюз между астрологията и кабала, с които Гал Сасон се занимава над 20 години.

Акценти за всеки отделен знак през 2017:

Кои са благоприятните дати и дните с предизвикателства? Каква е темата на вашия знак и какви уроци ще усвоявате? Какво общо има Сатурн като планета на кармата с концепцията за тикун в кабала и как това ви засяга? Как се изместват осите на затъмненията и кои знаци ще са „най-потърпевши“? Какво вещае гостуването на Марс – планетата на енергията и силата, сексуалността, лидерството и агресията – в осем от дванайсетте знака? За какво да сте нащрек при четирикратно ретроградния Меркурий? Какво вещае шегобиецът Уран за вашия знак? И какво ви готви Венера – планетата на любовта, изкуството и финансите?

Изобилна, конкретна и полезна информация за действие през 2017! Прочетете, преди да планирате нещо значимо!


Повече информация
Автор Гал Едем Сасон
Страници 84
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 5.12.2016 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 604003
ISBN 9789544747596
Категории Астрология и хороскопи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Астрологична прогноза 2017
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.