Доставка за 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

Каталог


 

 

   

Новини

Понякога трудните мигове са важни уроци

Стефка Костадинова отговаря на въпроси на „Книгомания“

Тя е олимпийска шампионка, многократна носителка на европейски и световни титли, би трябвало да е свикнала с овациите. Но поздравленията, които получи на премиерата на фотоалбума „209: Да прескочиш света“, я развълнуваха така, сякаш ей сега ще се засили за нов полет над предела на човешките възможности. С издаването му Стефка Костадинова отпразнува 30-годишнината от своя рекорд във високия скок. Като официален разпространител „Книгомания“ се погрижи книгата да стигне до книжарниците в цялата страна. 

Луксозен фотоалбум за бореца Валентин Йорданов вече е в книжарниците

„Книгомания“ е официален разпространител на луксозния двуезичен албум „Валентин Йорданов: Всичко е борба“ – историята на един спортен феномен. Изданието е на български и английски език, с твърди корици, голям формат, с включени над 350 снимки. Автори са Владимир Памуков, Тодор Шабански и Бончук Андонов. Книгата за легендата на българската борба ще бъде представена на 8 и 9 април в „Булстрад Арена"-Русе по време на международния турнир „Дан Колов - Никола Петров". 

Луксозен фотоалбум за Стефка Костадинова с официална премиера

„Никога не съм си представяла, нито съм искала моят рекорд от световното в Рим  през 1987-а да се задържи 30 години!“ С тези думи Стефка Костадинова предизвика буря от аплодисменти в Музея на спорта на стадион „Васил Левски“. Да отпразнуват с нея премиерата на луксозната книга албум „209: Да прескочиш света“, издадена в чест на недостижимия й до днес резултат във високия скок, дойдоха министърът на спорта, ректорът на Националната спортна академия, журналисти и други шампиони – като Йорданка Благоева и Боян Радев.