Доставка за 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

Каталог


 


 

Новини

Представяне на книгата „Надя Тодорова: Един живот в пет тетрадки“ в Пловдив

Проливният дъжд, който се изля минути преди премиерата на „Надя Тодорова: Един живот в пет тетрадки“ в Пловдив, не можа да изплаши феновете на „голямата актриса на малките роли“. На 22 юни те се събраха в клуб „Петното на Роршах“ , за да видят и чуят историите, които имаше да разкаже дъщерята на Надя – Тони Теменугова.

Христо Стоичков: „Който чете - печели!“

Голямата звезда на българския футбол Христо Стоичков окуражи десетки свои фенове да го последват по пътя към успеха на премиерата на книгата си  „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“ (Книгомания). На представянето пред НДК най-развълнувани да го видят на живо бяха децата от футболните школи, към които Камата се обърна с усмивка: „„Помните ли, имаше една реклама – „Който играе – печели…“. Е, сега ще ви кажа, че който чете – печели, а който не чете – не печели!“.

Стоичков изнася открит урок по футбол пред НДК

Христо Стоичков ще представи лично новата си книга „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“ (Книгомания) на 14 юни от 12,00 до 13,00 ч. между Билетния център и Моста на влюбените до НДК. Той ще е готов не само да раздава автографи, но и да демонстрира с топка как работят неговите правила пред публиката на премиерата. Очаква се сред гостите да има и други прочути спортисти. Заповядайте!