Доставка за 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

Каталог 2019


 


 

Новини

Над 350 приятели, колеги и почитатели почетоха Боян Петров на премиерата на книгата „Убийството на невъзможното“

На 7 февруари зала „Марин Дринов“ на БАН се оказа малка за публиката над 350 души, дошли да почетат Боян Петров и премиерата на сборника със статии за пределите в алпинизма „Убийството на невъзможното“. В него Райнхолд Меснер помества последния текст на българския алпинист преди последната му експедиция към Шиша Пангма и посвещава изданието на него. Сред специалните гости на събитието бяха Сандро Филипини – редакторът, с когото работи Райнхолд Меснер, Радослава Ненова, Тихомир Димитров – научен консултант на българското издание, преподавател и дългогодишен приятел на Боян Петров, д-р Петър Берон – учител, ръководител и вдъхновител на Боян и заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Книгомания издава книга от легендата на алпинизма Райнхолд Меснер, посветена на Боян Петров

С логото на Книгомания излиза книгата на легендарния алпинист Райнхолд Меснер „Убийството на невъзможното“, посветена на Боян Петров. В нея е включена и последната статия на българина, преди да поеме към последното си катерене, от което не се завръща - експедицията към върха Шиша Пангма. Изданието е луксозно, с твърда подвързия и цветни снимки и представлява своеобразна дискусия на над 30 известни катерачи на тема къде е пределът в алпинизма. Книгата ще бъде представена на 7.02.2019 от 18,30 ч. в зала „Марин Дринов“ на БАН (ул. 15-ти ноември № 1).

E. Л. Джеймс с нов романтичен роман през април 2019-а

Писателката Е. Л. Джеймс, която нашумя с еротичната бестселър поредица „Петдесет нюанса сиво“, ще зарадва почитателите си с нов самостоятелен романтичен роман тази пролет. Книгата е със заглавие The Мister и се очаква в книжарниците на 16 април, обявиха от издателство Vintage Books, част от компанията Penguin Random House. Книгата е като влакче на ужасите в лунапарк, пишат от Vintage Books, и оставя читателите без дъх до последната страница.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.