Доставка за 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

Каталог


 


 

Новини

Книгата на Том Ханкс се превърна в значимо издателско събитие

Един от най-обичаните американски актьори (вече и режисьор) Том Ханкс, носител на две награди „Оскар“, издаде своята първа книга “Uncommon Type: some stories” (Необичаен шрифт: някои истории) на 61 години. Сборникът със 17 кратки разказа бе представен на Лондонския литературен фестивал в края, а книгата излезе в средата на октомври. Вече може да намерите изданието на английски език в книжарници Книгомания. Според литературните критици книгата се отличава с чувство за хумор, много човечност, впечатляващо добри диалози и запомнящи се, ярки герои.

Книгомания издава автобиографията на Стефан Данаилов

На 9 декември Книгомания ще издаде илюстрираната автобиография на Стефан Данаилов "Романът на моя живот". Луксозното цветно издание за най-популярния и най-обичан артист е в съавторство с журналиста и продуцента Героги Тошев. Състои се от 240 страници, с твърда подвързия и обложка, и с богат снимков материал - включва над 160 снимки от частни архиви, както и на НТ "Иван Вазов", ТБА и БНФ. Книгата разказва от първо лице и смешни случки от детските пакости, и забавни истории от снимачните площадки, и неизвестни досега подробности от живота на най-емблематичната ни кино звезда.

И Татяна Лолова поиска автограф от Емилия Радева

Премиерата на автобиографията „Ние, артистите“ препълни снощи салона на кино „Одеон“. Десетки почитатели на голямата актриса Емилия Радева се събраха да я видят как се надиграва на екрана с Коста Цонев в „Сиромашка радост“. Татяна Лолова, която се оказа голяма почитателка на таланта на Емилия Радева, към края на представянето грабна микрофона за кратък монолог от закачливи реплики, които предизвикаха радост и смях у публиката.