Доставка за 1,90 лв.

Получете поръчката си бързо с най-евтината доставка за цялата страна.

 

Индивидуални поръчки

Доставяме желаните от вас заглавия от руския и английския пазар на много добри цени.

%

Промоции

Грабнете страхотни заглавия на изгодни цени.

Каталог


 


 

Новини

Нестихващи аплодисменти за Стефан Данаилов в Стара Загора

В незабравима вечер за старозагорци се превърна премиерата на книгата „Романът на моя живот“ на Стефан Данаилов. В залата на Операта дойдоха над 600 души, за да видят и чуят своя любимец. Присъстваха кметът на Стара Загора Живко Тодоров, както и заместниците му Йордан Николов, Иванка Сотирова, Красимира Чахова и Янчо Калоянов. В спектакъла участваха актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев и Дарин и Деян Ангелови.

Kлубният феномен ЦСКА посрещна годишнината си с луксозен фотоалбум

Световният клубен феномен ЦСКА посрещна годишнината си с луксозен фотоалбум „70 години ЦСКА“, издаден от Книгомания. Изданието е с твърди корици, в голям формат – 360 страници и включва над 1000 снимки за великите мигове, личности и постижения в летописа на червените от София. Автори са Тодор Шабански, Боян Бойчев и Бончук Андонов, а дизайнът е на Тодор Манолов. „Албумът е частица признателност към тези, които разтърсваха емоционално поколения наред българи и предизвикваха вулкани от гордост и национално самочувствие“.

Очаквайте през май по книжарниците биографичната книга на Георги Мамалев

Книгомания ще издаде книга със събраните забавни истории от живота на един от най-популярните български комици Георги Мамалев. Биографичното издание носи заглавието „Усмихни се, човече!“ и е в съавторство с журналиста Весел Цанков. Събраните истории анекдоти ще бъдат публикувани за пръв път в началото на месец май, а книгата е част от поредицата на издателството „Любимци на публиката“. Книгата ще е цветна и богато илюстрирана с над 100 снимки от семейния архив, от Българска национална филмотека и от Народен театър „Иван Вазов“.