Език
Валута
Кошница

50257 Фигурка Ladybird

Няма наличност
ISBN
3465000502577
9,50 лв.
Всички фигурки на Papo са проектирани и разработени във Франция, за да съчетаят ученето и забавлението за деца. Фигурките на Papo са източник на забавление, те стимулират въображението на децата, което е важно за тяхното развитие.
Повече информация
Дата на получаване 13.11.2020 г.
Издателство Papo
ID на книга 3465000502577
ISBN 3465000502577
Категории Papo

 

  • Всички фигурки на Papo са проектирани и разработени във Франция, за да съчетаят ученето и забавлението за деца. Фигурките на Papo са източник на забавление, те стимулират въображението на децата, което е важно за тяхното развитие.

 

  • Разнообразието от характери и взаимодействието на различни вселени стимулират творчеството и въображението. Ето защо те толкова често се използват в метода на Монтесори.
  • Фигурите са рисувани ръчно с най-голямо внимание към детайлите.

 

  • Благодарение на висококачествената изработка и реалистичното възпроизвеждане, фигурките Papo са много популярни сред много колекционери и специалисти.
  • Един от постоянните и основни приоритети от години е качеството (качеството на формите и материалите, от които са направени).
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.